Huis snel verkopen met promotiepakket Willems Makelaars

Als jouw huis te koop staat, wil je graag je huis snel verkopen. Makelaar Joep Willems werkt daarom met een uitgekiend promotiepakket om jouw huis professioneel in de markt te zetten. Afhankelijk van jouw budget en van wat nodig is om jouw huis snel verkopen mogelijk te maken, kies je zelf welke middelen makelaar Joep Willems inzet. Het promotiepakket bevat een aantal vaste onderdelen die je naar wens aanvult. Het spreekt vanzelf dat een uitgekiende presentatie een goede en snelle verkoop bevordert en dat hierdoor je huis snel verkopen voorspoedig zal verlopen.

Verkoopbrochure

Willems Makelaars wil natuurlijk jouw huis snel verkopen. Daarom zorgen we allereerst voor een mooie verkoopbrochure. Daartoe schakelen we een professionele fotograaf in. Uiteraard maken we twee en driedimensionale plattegronden en ondersteunen we je met het verkrijgen van het wettelijk verplichte energielabel. En desgewenst biedt Willems Makelaars een promotiepakket met extra services die je kunt inzetten, wil je je huis snel verkopen.

Promotiepakket

De meest gekozen diensten binnen het promotiepakket zijn die van de professionele tekstschrijver en de gespecialiseerde fotograaf. Daarnaast kun je kiezen voor:

  • Styliste
  • 360 graden foto’s
  • Video
  • Visualisatie
  • Plattegronden

Staat je huis te koop bij makelaar Joep Willems dan ben je uiteraard verzekerd van plaatsing op Funda, Jaap en onze eigen website. Dit is een breed scala aan platformen om je huis snel verkopen positief te stimuleren. Onze online verkoop communicatie ondersteunen we met het ‘Help mee’ -programma. Met dit programma kun jij een in een handomdraai jouw huis professioneel linken aan je eigen social media en dat helpt, wil je je huis snel verkopen.

En wat betaal ik daar nou voor?

Uiteraard zijn wij transparant over de kosten. Als wij jouw huis snel verkopen, kies je zelf welke services je inzet. Hoe sneller je huis verkocht wordt, hoe minder je betaalt. De kosten vind je per onderdeel in een prijslijst. Natuurlijk betaal je alleen dat wat je gebruikt.

Wil jij jouw huis snel verkopen? Neem contact op met makelaar Joep Willems.

Gemiddeld wordt

WILLEMS MAKELAARS

beoordeeld met een:

8,8