Spuistraat 68

4811 RX BREDA

Verkocht

Woningdetails

Financieel
Vraagprijs € 136.500, kosten koper
Bouw
Soort woonhuis Appartement
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1982
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakten
Woonoppervlakte 37 m²
Overige inpandige ruimte 0 m²
Perceeloppervlakte 0 m²
Inhoud 120 m²
Indeling
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Energie
Isolatie Dubbel glas
Verwarming Blokverwarming
Buitenruimte
Ligging Aan rustige weg, in centrum

Omschrijving

Zeer interessant (ook voor beleggers!) appartement met balkon, gelegen in het centrum van Breda.
Het appartement is gelegen in een rustige woonstraat met woonhuizen en vergelijkbare appartementen. Het appartement is goed onderhouden.

Locatie
Dit appartementengebouw is gelegen in een rustige straat aan de rand van het centrum waardoor winkels, de Grote Markt en diverse uitgaansgelegenheden op loopafstand te bereiken zijn. Het vernieuwde station is op korte fietsafstand (5 minuten), een bushalte bevindt zich op een steenworp afstand en de verbindingen richting de snelwegen zijn uitstekend voor dit gedeelte van het centrum. Niet alleen de binnenstad is snel te bereiken maar ook diverse winkellocaties, recreatievoorzieningen en sportfaciliteiten. Parkeren in de directe omgeving is mogelijk met een parkeervergunning van de gemeente Breda; de kosten hiervan bedragen € 4,-- per maand.

Algemeen
De wijk is begin jaren tachtig gerealiseerd. Het 2 kamer appartement is keurig onderhouden en nu zeer aantrekkelijk geprijsd. De woning maakt deel uit van een kleinschalig appartementencomplex.
De buitenkozijnen zijn van hardhout en voorzien van isolerende beglazing. Voor de centrale verwarming wordt gebruik gemaakt van blokverwarming. Het warm water wordt via een elektrische boiler geleverd, die wordt gehuurd.
De maandelijkse VvE-bijdrage inclusief de servicekosten, voorschot stookkosten, water en huur van de boiler bedraagt € 157,29. Het voordeel van deze bijdrage is onder andere dat je niet meer hoeft om te zien naar de opstalverzekering en de onderhoudskosten aan de buitenzijde van de woning, zoals schilderwerk en dakonderhoud.

Indeling
Begane grond
Trapopgang en brievenbus, gezamenlijke fietsenberging met eigen bergruimte (ca. 1m2).

Appartement
Hal/entree met garderobenis en meterkast.
Woonkamer staat in open verbinding met de keuken.
Keuken voorzien van onder- en bovenkasten met inbouwapparatuur.
Slaapruimte met toegang tot het balkon, wat is georiënteerd op het oosten.
Badkamer voorzien van douche, wastafel, toilet, aansluiting voor de wasmachine en boiler.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Meetinstructie op basis van de Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meeting.

Kaart

Wijkinformatie

8735 Woningen / 14910 Inwoners

Afstand tot huisartsenpraktijk 600 meter
Afstand tot grote supermarkt 500 meter
Afstand tot kinderdagverblijf 600 meter
Afstand tot basisschool 800 meter
Aantal basisscholen binnen 3km 16.7

Leeftijdsopbouw (%), voor wijk Centrum

0 - 14 jaar 15 - 24 jaar 25 - 44 jaar 45 - 64 jaar 65+ jaar

Samenstelling Huishoudens (%), voor wijk Centrum

Eenpersoons 78%
Zonder kinderen 27%
Met kinderen 27%

Woningen Koop of Huur (%), voor wijk Centrum

29.0% 69.0%
Koop Huur