Wie is Joep Willems?

De beslissing om een huis te kopen of verkopen is niet zomaar wat. Daar gaat een heel proces aan vooraf. Omdat dit één van de grootste aan- of verkopen is in een mensenleven, schakel je een makelaar in met een open mind en een goede naam in de regio; iemand bij wie je je goed voelt. Als ervaren, no-nonsense makelaar heeft Joep Willems de nodige connecties en kent hij de markt op zijn duimpje.

Joep is geboren en getogen in Breda en heeft al meer dan 25 jaar ervaring in alle facetten van de makelaardij. Zijn kantoor is gevestigd aan de Vierwindenstraat 34 in Breda, waar hij al sinds 2002 onder de naam Woonaccent Makelaars heeft gewerkt.

Joep Willems levert die extra service en samenwerking waarmee juist jij als klant tevreden zult zijn. Hij weet hoe het proces in zijn werk gaat en heeft er plezier in. Neem contact op of kom eens langs, de deur staat altijd voor je open!

Gemiddeld wordt

WILLEMS MAKELAARS

beoordeeld met een:

8,8

Ons team

Joep Willems

Joep is in 1990 als makelaar/taxateur beëdigd. Hij is geboren en getogen in Breda, hij woont daar ook, en heeft al zo’n 30 jaar ervaring in alle facetten van de makelaardij. Joep levert die extra service en samenwerking waarmee juist jij als klant tevreden zult zijn. Hij weet hoe het proces in zijn werk gaat en heeft er plezier in.Susanne Hofstra-Knepflé

Susanne is verantwoordelijk voor de commerciële binnendienst, met andere woorden onze duizendpoot. Ze is geboren en getogen in Oosterhout en woont in Bavel. Ook zij is zeer ervaren, Susanne heeft bij diverse makelaarskantoren en woningbouwverenigingen gewerkt, ze kent dus het klappen van de zweep.