Kleine Heistraat 16 K374

4884 ME WERNHOUT

Verkocht

Woningdetails

Financieel
Vraagprijs € 262.500, kosten koper
Bouw
Soort woonhuis Woonhuis
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2000
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakten
Woonoppervlakte 100 m²
Overige inpandige ruimte 0 m²
Perceeloppervlakte 344 m²
Inhoud 300 m³
Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Energie
Isolatie Dubbel glas
Verwarming
Buitenruimte
Ligging Aan water, aan rustige weg, beschutte ligging, in bosrijke omgeving
Tuin Tuin rondom
Hoofdtuin Tuin rondom

Omschrijving

Op een van de mooiste plekjes op het park Patersven vind je deze vrijstaande woning met rieten kap in landhuisstijl. De woning is gelegen op een perceel van 344 m2 (eigen grond) en grenst direct aan het prachtige ven. Met 3 slaapkamers, ruime woonkamer, half open keuken en royale tuin op het zuidoosten. Permanente bewoning is toegestaan.

Is je interesse gewekt? Wacht dan niet te lang met het maken van een afspraak!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meeting.

Kaart