Huis kopen met aankoopmakelaar

Een huis kopen, dat doe je maar een paar keer in je leven. Het is daarom belangrijk dat je een goede NVM-aankoopmakelaar kiest, die je helpt en ontzorgt. Een goede aankoopmakelaar zorgt ervoor dat je niet te veel betaalt en let erop dat er zich geen verrassingen achteraf voordoen. Willems Makelaars heeft 30 jaar ervaring in Breda en omgeving als aankoopmakelaar en kan je dan ook goed adviseren.

Joep Willems als aankoopmakelaar

Ga je een huis kopen en kies je Joep Willems als aankoopmakelaar dan komen wij in beeld vanaf het moment van de eerste bezichtiging. Het traject daarvoor, het uitkiezen van een huis doe je zelf. Heb je je droomhuis gevonden en wil je een eerste bezichtiging doen, dan is het tijd om je aankoopmakelaar in te schakelen. Willems Makelaars is lid van Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en VastgoedCert gecertificeerd.

Vijf taken van jouw aankoopmakelaar

 • Begeleiding tijdens de eerste en eventuele volgende bezichtigingen;
 • Onderzoek en advisering over bouwkundige en financiële aspecten, maar ook over bijvoorbeeld het bestemmingsplan en zaken aangaande milieu en bodemgesteldheid;
 • Onderhandelen met de verkoper;
 • Controle van koopovereenkomst en overige documenten;
 • Inspectie voorafgaand aan de overdracht.

En eventueel zijn wij als aankoopmakelaar aanwezig bij de notaris. Tijdens het hele aankooptraject volg je alle ontwikkelingen 24 uur per dag via jouw eigen online dossier.

Weer succesvolle aankopen in 2023!

Nadat zo'n 88 klanten in de periode 2017 tot en met 2022 hun droomwoning via onze bemiddeling hadden aangekocht, hebben we in 2023 weer 7 klanten succesvol mogen begeleiden bij de aankoop van hun nieuwe woning:

 • Moerdijkse Postbaan 6 A in Etten-Leur
 • Abdijstraat 17 in Breda
 • Heuvelplein 243 in Breda
 • Klaverweide 21 in Breda
 • Lunetstraat 58 in Breda
 • Stationslaan 1282 in Breda
 • Baronielaan 242 in Breda

Onze klanten waarderen onze aankoopdienstverlening met een gemiddeld cijfer van 9,6!

Wat kost Willems Makelaars als aankoopmakelaar?

De inzet van Joep Willems als aankoopmakelaar zorgt ervoor dat je niet te veel betaalt voor jouw droomhuis en dat je niet achteraf voor onaangename verrassingen komt te staan. Je koopt een stukje zekerheid en daarvoor betaal je het volgende:

- € 1.500,- inclusief btw en opstartkosten (€ 250,-) voor een eenmalige, gerichte aankoop inclusief bezichtiging en bieding

- € 2.250,- inclusief btw en opstartkosten (€ 250,-) voor een volledige begeleiding met een onbeperkt aantal bezichtigingen en biedingen. 

Onze tevredenheidsgarantie

Aankoopmakelaar Joep Willems werkt met een 100% tevredenheidsgarantie. Wij zijn pas tevreden als jij het bent. En dus betaal je het bovengenoemde tarief voor onze aankoopmakelaar alleen als jouw huis kopen lukt met onze bemiddeling.

Wil je een huis kopen met onze aankoopmakelaar? Bel Joep Willems op 076-5310900.

Aanvraag informatie dienst aankoopmakelaar

Gemiddeld wordt

WILLEMS MAKELAARS

beoordeeld met een:

9,3