Verkoopmakelaar Breda

Zet jij je huis te koop? Met een goede verkoopmakelaar verkoop je je huis zo snel mogelijk én tegen de beste prijs. Maar een huis te koop zetten, dat doe je maar een paar keer in je leven. Kies daarom een verkoopmakelaar die zijn vak tot in de puntjes beheerst en dat bewijst met een 100% tevredenheidsgarantie. Willems Makelaars is lid van Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en VastgoedCert gecertificeerd.

Verkoopmakelaar

Met verkoopmakelaar Joep Willems in 3 stappen je huis verkopen

  1. Je huis te koop zetten
  2. Bezichtigen en onderhandelen
  3. Verkoop en nazorg

Joep Willems heeft als verkoopmakelaar 30 jaar ervaring en heeft meer dan 2000 huizen verkocht. Joep werkt in de hele regio Breda. Daaronder vallen ook plaatsen als Etten-Leur, Oosterhout, Dorst, Zundert, Rijsbergen, Ulvenhout, Bavel, Prinsenbeek, Alphen, Chaam, Galder, Strijbeek, Terheijden en Wagenberg.

Je huis te koop zetten

Je huis te koop zetten, begint met een eerste kennismakingsgesprek bij jou thuis. Tijdens dat gesprek bekijkt verkoopmakelaar en taxateur Joep jouw huis om een goede inschatting van de waarde te kunnen maken. Om een juiste waardebepaling te kunnen geven, koppelt verkoopmakelaar Joep zijn bevindingen aan lokale marktontwikkelingen.

Huis snel verkopen

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreek je met je verkoopmakelaar hoe je je huis snel gaat verkopen. Afhankelijk van wat nodig is, kies je welke onderdelen je inzet. En natuurlijk betaal je alleen dat wat je gebruikt. Alle afspraken ontvang je schriftelijk; zo heb je optimale zekerheid. Het verkooptraject volg je 24 uur per dag via jouw eigen online dossier.

Bezichtigen en onderhandelen

Nadat je huis te koop staat op Funda, Pararius, de website van Willems Makelaars en op social media is geplaatst, komen er kijkers. Verkoopmakelaar Joep neemt ruim de tijd voor de bezichtigingen, ook ‘s avonds en in het weekend.

Als het dan vervolgens komt tot een bod, volgen de onderhandelingen. Juist in deze fase bewijst de waarde van een goede verkoopmakelaar zich. Onderhandelen is een vak dat Joep tot in de puntjes beheerst. In de reviews van klanten op Funda is dit dan ook één van de kwaliteiten waar Joep om gewaardeerd wordt.

Verkoop en nazorg

Als verkoper en koper het eens zijn over de prijs, is de verkoop dichtbij. Als verkoopmakelaar zorgt Joep voor de juiste contracten en is hij altijd aanwezig bij de oplevering (en eventueel ook bij de notaris). Zo weet je als verkoper zeker dat je nooit verrassingen achteraf krijgt.

Kies voor zeker met verkoopmakelaar Joep Willems

Wil jij de onrust die op je afkomt als je je huis te koop zet zoveel mogelijk beperken? Kies dan voor de betrouwbaarheid en kwaliteit van verkoopmakelaar Joep Willems.

Neem contact op met verkoopmakelaar Joep Willems:

Gemiddeld wordt

WILLEMS MAKELAARS

beoordeeld met een:

9,3