Jouw huis snel verkopen met onze aanpak

Als jouw huis te koop staat, wil je graag je huis snel verkopen. Makelaar Joep Willems werkt daarom met een uitgekiende aanpak om jouw huis professioneel in de markt te zetten. Afhankelijk van jouw budget en van wat nodig is om jouw huis snel verkopen mogelijk te maken, kies je samen met makelaar Joep Willems welke middelen worden ingezet. Wij werken met een drietal complete pakketten die je naar wens inzet. Het spreekt vanzelf dat een uitgekiende presentatie een goede en snelle verkoop bevordert en dat hierdoor je huis snel verkopen voorspoedig zal verlopen.

Onze aanpak

Willems Makelaars Breda wil natuurlijk jouw huis snel verkopen. Daarom zorgen we allereerst voor een mooie verkoopbrochure. Daartoe schakelen we een professionele fotograaf in. Uiteraard maken we twee en driedimensionale plattegronden en ondersteunen we je met het verkrijgen van het wettelijk verplichte energielabel. 

Staat je huis te koop bij makelaar Joep Willems dan ben je uiteraard verzekerd van plaatsing op funda, Pararius, onze eigen website en Facebook. Daarnaast wordt een eigen website van je woning aangemaakt. Dit is een breed scala aan platformen om je huis snel verkopen positief te stimuleren. Onze online verkoop communicatie ondersteunen we met Facebook-campagnes.

En wat betaal ik daar nou voor?

Uiteraard zijn wij transparant over de kosten. Wij verkopen jouw huis; en jij kiest zelf welk promotiepakket je inzet. De kosten vind je in een prijslijst met 3 pakketten, die jouw huis optimaal presenteren. Natuurlijk betaal je eenmalig voor de middelen die in het door jou gekozen pakket zitten.

Wil jij jouw huis snel verkopen? Neem contact op met makelaar Joep Willems.

Gemiddeld wordt

WILLEMS MAKELAARS

beoordeeld met een:

9,3