Taxatierapport nodig?

Als jij jouw droomhuis gaat kopen en een hypotheek wil afsluiten, heb je een taxatierapport nodig. Het taxatierapport heeft invloed op je toekomstige hypotheek en jij als consument hebt alle belang bij een objectief taxatierapport. Willems Makelaars in Breda is aangesloten bij de belangrijkste kwaliteitsbewakers zoals NVM, NRVT en NWWI. Daarmee ben je zeker van een eerlijk en deskundig taxatierapport, zodat je niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Huis taxeren

Waarom moet je eigenlijk je huis laten taxeren? Heel simpel. Om een hypotheek te krijgen. Als je een huis gaat kopen, wil de bank zeker weten dat de hypothecaire lening die jij aanvraagt ook gedekt wordt door de waarde van een onderpand. Het taxatierapport kun je zien als het prijskaartje van een huis omdat hierin objectief en eerlijk de waarde van een pand wordt vastgesteld. Ook de hypotheekvoorwaarden hangen samen met de waarde van het onderpand en dus moet het taxatierapport objectief en onafhankelijk zijn. En als je je huis wil verkopen is een waardebepaling nodig om de vermoedelijke opbrengst en dus de vraagprijs vast te stellen. De waarde wordt bepaald na een opname van de woning, waarbij onder andere de kenmerken, de staat van onderhoud en de locatie belangrijke weegfactoren zijn.

Huis taxeren volgens richtlijnen

Juist omdat een taxatierapport vergaande financiƫle gevolgen heeft voor jou als individuele consument en de vastgoedmarkt als geheel zijn er diverse kwaliteitsbewakers. Willems Makelaars is aangesloten bij gerenommeerde organisaties zoals NVM, NWWI en NRVT. Elke organisatie heeft een eigen taak. Zo gaat NRVT vooral over de opleiding en scholing van taxateurs. Het NWWI ziet erop toe dat het taxatierapport volgens richtlijnen en normen van de financier is opgesteld, zodat het rapport door hen kan worden gevalideerd.

Objectief taxatierapport door register-taxateurs

Joep Willems van Willems Makelaars is ingeschreven als register taxateur bij het NRVT en heeft 30 jaar ervaring in de regio Breda. In die periode heeft Joep voor meer dan 4000 panden een taxatierapport opgesteld. Joep is dus een zeer ervaren taxateur met veel kennis van de lokale huizenmarkt en dat levert altijd een objectief taxatierapport op.

Susanne Hofstra is na een intensieve opleiding gedurende de afgelopen 2 jaar erin geslaagd om haar diploma als taxateur te behalen.
Zij is inmiddels ingeschreven in het landelijke register van taxateurs (NRVT) en kan zelfstandig taxaties uitvoeren.
Er zijn dus nu 2 taxateurs bij ons kantoor werkzaam.
Voor u betekent dat, dat wij in staat zijn om een taxatierapport snel te leveren na de opname.

Maak dus gebruik van onze expertise en snelheid van handelen!

Werkgebied

Wij werken in de hele regio Breda. Daaronder vallen ook plaatsen als Etten-Leur, Oosterhout, Dorst, Zundert, Rijsbergen, Ulvenhout, Bavel, Prinsenbeek, Alphen, Chaam, Galder, Strijbeek, Terheijden en Wagenberg. Dus ben je op zoek naar een onafhankelijk, objectief taxatierapport, dat voldoet aan alle wettelijke kwaliteitseisen? Laat dan je huis taxeren door Joep van Willems Makelaars. Bel Joep via 076-5310900. Of vul onderstaande formulier in.

Een taxatie aanvragen

Gemiddeld wordt

WILLEMS MAKELAARS

beoordeeld met een:

9,3