Taxatierapport nodig?

Als jij jouw droomhuis gaat kopen of een hypotheek wil afsluiten, heb je een taxatierapport nodig. Het taxatierapport heeft invloed op je toekomstige hypotheek en jij als consument hebt alle belang bij een objectief taxatierapport. Willems Makelaars in Breda is aangesloten bij de belangrijkste kwaliteitsbewakers zoals NVM, NRVT en NWWI. Daarmee ben je zeker van een eerlijk en deskundig taxatierapport, zodat je niet achteraf voor verrassingen komt te staan.

Huis taxeren

Waarom moet je eigenlijk je huis laten taxeren? Heel simpel. Om een hypotheek te krijgen. Als je een huis gaat kopen, wil de bank zeker weten dat de hypothecaire lening die jij aanvraagt ook gedekt wordt door de waarde van een onderpand. Het taxatierapport kun je zien als het prijskaartje van een huis omdat hierin objectief en eerlijk de waarde van een pand wordt vastgesteld. Dit is het bedrag wat jij uiteindelijk voor een huis gaat betalen. Ook de hypotheekvoorwaarden hangen samen met de waarde van het onderpand en dus moet het taxatierapport objectief en onafhankelijk zijn. En als je je huis wil verkopen is een waardebepaling nodig om de waarde en dus de vraagprijs vast te stellen. De waarde wordt bepaald na een opname van de woning, waarbij onder andere de kenmerken, de staat van onderhoud en de locatie belangrijke weegfactoren zijn.

Huis taxeren volgens richtlijnen

Juist omdat een taxatierapport vergaande financiƫle gevolgen heeft voor jou als individuele consument en de vastgoedmarkt als geheel zijn er diverse kwaliteitsbewakers. Willems Makelaars is aangesloten bij gerenommeerde organisaties zoals NVM, NWWI en NRVT. Elke organisatie heeft een eigen taak. Zo gaat NRVT vooral over de opleiding en scholing van taxateurs. Het NWWI ziet erop toe dat het taxatierapport volgens richtlijnen en normen van de financier is opgesteld, zodat het rapport door hen kan worden gevalideerd.

Objectief taxatierapport door register-taxateur

Joep Willems van Willems Makelaars is ingeschreven als register-taxateur en heeft ruim 25 jaar ervaring in de regio Breda. In die periode heeft Joep voor ruim 4000 panden een taxatierapport opgesteld. Joep is dus een zeer ervaren taxateur met veel kennis van de lokale huizenmarkt en dat levert altijd een objectief taxatierapport op.

Werkgebied

Wij werken in de hele regio Breda. Daaronder vallen ook plaatsen als Etten-Leur, Oosterhout, Dorst, Zundert, Rijsbergen, Ulvenhout, Bavel, Prinsenbeek, Alphen, Chaam, Galder, Strijbeek, Terheijden en Wagenberg. Dus ben je op zoek naar een onafhankelijke, eerlijke waardebepaling die voldoet aan alle wettelijke kwaliteitseisen? Laat dan je huis taxeren door Joep van Willems Makelaars. Bel Joep via 076-5310900. Of vul onderstaande formulier in.

Een taxatie aanvragen

Gemiddeld wordt

WILLEMS MAKELAARS

beoordeeld met een:

9,3