Willems Makelaars geeft 100% tevredenheidsgarantie

Willems Makelaars heeft 30 jaar ervaring als makelaar in Breda en omgeving. En daarom weten we precies hoe we jouw huis het beste kunnen verkopen. Of hoe we je optimaal kunnen begeleiden als je een huis gaat kopen. En omdat wij pas tevreden zijn als jij het ook bent, geven we 100% tevredenheidsgarantie.

Zó werkt makelaar Joep Willems aan 100% tevredenheid

Wil je een huis kopen of juist je huis verkopen? Eerdere klanten roemen Joep Willems om de volgende drie punten:

  • Communicatie
  • Onderhandelen
  • Advies

Communicatie

Eerlijke communicatie lijkt zo vanzelfsprekend, maar is het niet. Soms heeft iemand een niet-realistisch beeld van de waarde van een woning. Dat kan gebeuren als iemand een huis verkoopt, maar ook wanneer je als aankoopmakelaar optreedt. Dat zijn soms lastige gesprekken, maar die gaat Joep niet uit de weg. ‘Ook als het gaat om kosten die een volgende eigenaar kan verwachten, ben ik daar helder over. Dat voorkomt gedoe achteraf.’

Onderhandelen

Niet alleen als je een huis gaat verkopen, ook wanneer je een huis koopt, is de onderhandelingsfase heel spannend. Juist tijdens het onderhandelingsproces is kennis van de (lokale) huizenmarkt erg belangrijk. Dan beginnen de onderhandelingen op een reëel prijsniveau. ‘En kan ik voor mijn klant met goede argumenten dooronderhandelen tot we de beste prijs bereikt hebben. Ik merk dat klanten zelf niet willen en niet durven te onderhandelen. Ik doe het graag en met goede resultaten. Het lukt me vaak om een huis te verkopen dichtbij de vraagprijs. En als aankoopmakelaar zorg ik ervoor dat je niet te veel betaalt’.

Advies

Wil je een huis kopen of juist je huis verkopen? Willems Makelaars geeft advies. Van styling tot en met begeleiding bij de oplevering. Joep gaat zelfs mee naar de notaris. Belangrijk, want de notaris kent de situatie ter plekke niet en regelmatig moeten er nog details aan de verkoopakte worden toegevoegd. Met deze service ben je verzekerd van een zorgeloze aan- of verkoop.

Toch niet tevreden?

Klanten van Willems Makelaars zijn dan ook tevreden klanten. Joep werkt daarom met een 100% tevredenheidsgarantie. Schakel jij Joep in als verkoopmakelaar en komen we niet samen tot resultaat? Dan hoef je geen intrekkingskosten te betalen. En schakel je Joep in als aankoopmakelaar? Dan betaal je alleen als je ook daadwerkelijk via Willems Makelaars een huis of appartement koopt. Alleen bemiddelingskosten betalen bij resultaat, dát noemen wij 100% tevredenheidsgarantie.

Benieuwd naar onze 100% tevredenheidsgarantie? Bel Joep Willems op 076-5310900

Gemiddeld wordt

WILLEMS MAKELAARS

beoordeeld met een:

9,3