Meerten Verhoffstraat 11 D11

4811 AR BREDA

Verkocht

Woningdetails

Financieel
Vraagprijs € 165.000, kosten koper
Bouw
Soort woonhuis Appartement
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2006
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakten
Woonoppervlakte 43 m²
Overige inpandige ruimte 0 m²
Perceeloppervlakte 0 m²
Inhoud 130 m³
Indeling
Aantal kamers 1
Aantal slaapkamers 1
Energie
Isolatie Dakisolatie
Verwarming
Buitenruimte
Ligging Aan rustige weg, in centrum

Omschrijving

Keurige, gezellige studio op de bovenste woonlaag aan de voorzijde van het gebouw en met een wijds uitzicht. De studio is gelegen in een voormalig kantoorpand dat in 2006 is omgebouwd tot een gebouw met 12 studio's, welke gelegen is in het centrum van Breda. Later is ook de begane grond verbouwd tot woonruimte. Het centraal station, de Grote Markt en het stadspark "Valkenberg" liggen als het ware om de hoek. Achter het gebouw ligt een eigen, afgesloten parkeerterrein, waar je een eigen parkeerplaats hebt.

De centrale verwarming is geregeld middels blokverwarming en de warmwatervoorziening via een elektrische boiler (eigendom). De bijdrage aan de Vereniging van Eigenaars inclusief servicekosten bedraagt circa € 100 per maand. Hierbij inbegrepen zijn het waterverbruik, de reservering voor groot onderhoud, algemene elektra en de schoonmaak van de algemene ruimten. Het voorschot stookkosten, wat ook via de VvE wordt betaald, bedraagt € 55,-- per maand.

Indeling

Begane grond
Centrale, afgesloten entree met intercomsysteem, postvakken en toegang tot de trap.

3e Verdieping
Via een gang bereik je de woning.
Entree / hal met toiletruimte, meterkast (4 groepen + kookgroep + 2 aardlekschakelaars), intercom en toegang tot de woonkamer.
De woonkamer, circa 32 m2, staat in open verbinding met de keuken; door de 2 dakkapellen en de lichtkoepel treedt veel licht binnen.
De keuken is voorzien van een nette inrichting met inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-magnetron/oven en diverse onder- en bovenkastjes.
Vanuit de woonkamer toegang tot de berging en de badkamer.
De bergruimte is voorzien van de opstelplaats voor de wasmachine en droger, de boiler en de unit voor de mechanische ventilatie.
De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douchecabine en een wastafel.

Bijzonderheden:
- De studio is geheel geïsoleerd en voorzien van een lichtkoepel en 2 dakkapellen waar veel licht doorheen komt
- De studio is nagenoeg geheel voorzien van een fraaie laminaatvloer;
- Privé parkeerplaats, afsluitbaar met parkeerbeugel.
- De bijdrage Vereniging van Eigenaars bedraagt € 153,- per maand, dit is inclusief een voorschot stookkosten van € 55,-.

Is jouw interesse gewekt? Bel dan snel voor het maken van een afspraak 076-531 09 00! We laten deze studio graag aan je zien!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Plattegrond

Kaart

Wijkinformatie

8735 Woningen / 14910 Inwoners

Afstand tot huisartsenpraktijk 600 meter
Afstand tot grote supermarkt 500 meter
Afstand tot kinderdagverblijf 600 meter
Afstand tot basisschool 800 meter
Aantal basisscholen binnen 3km 16.7

Leeftijdsopbouw (%), voor wijk Centrum

0 - 14 jaar 15 - 24 jaar 25 - 44 jaar 45 - 64 jaar 65+ jaar

Samenstelling Huishoudens (%), voor wijk Centrum

Eenpersoons 78%
Zonder kinderen 27%
Met kinderen 27%

Woningen Koop of Huur (%), voor wijk Centrum

29.0% 69.0%
Koop Huur